Homepage
Direct bestellen
Unibind
Stempels
Whiteborden bedrukt
Whiteborden blanco
Smileys
Magneetvensters
Glazen gegraveerd
Lomond Evojet Toners
Mobiele Websites
Graveerbedrijf
Contact
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
Sitemap

 

 

RoRu Solutions  

Prijzen

Machines

UniCover Plus-Mat

UniCover Soft

UniCover Spine

Casemaker 350

 

Direct Unibind bestellen

UniHard Cover en bedrukken

Pro PhotoBook

Accessoires

F.A.Q.

 


     
F.A.Q.  Veelgestelde vragen
   

Unibind heeft inmiddels (1-7-2016) definitief het gamma van de Unibind Covers verandert. Wat dat voor u betekent kunt u hier lezen bij de veelgestelde vragen. Verder kunt u op al onze Unibind pagina's uitgebreide informatie vinden over de huidige en nieuwe producten m.b.t. de machines en de diverse oude en nieuwe Covers.

Uiteraard kunt u altijd met ons contact opnemen zodat wij u persoonlijk verder van dienst kunnen zijn.

F.A.Q. m.b.t. de veranderingen in het Unibind Gamma.

Welke verandering zijn er voor de diverse Covers?

Inmiddels zijn de nieuwe UniCovers volop leverbaar.
 *
SteelCrystal en SteelMat zijn vervangen door de UniCover Flex (Plus). Deze heeft 1 Crystal zijde (helder) en 1 matte plastic zijde. U bepaalt zelf welke de voorzijde of de achterzijde wordt
. Klik voor info 
 * De SteelBack is de UniCover Spine geworden. Klik voor info 
 * De SteelBook is de UniCover Hard geworden. klik voor info 
Terug

Blijven de huidige rugdiktes leverbaar ?

De nieuwe rugdikten wijken licht af van de rugdiktes die u gewend was bij de Crystal- en mat Covers. Ook voor de Hardcovers verandert er weinig. De UniCovers Spine (oude backcovers) gaan terug in de beschikbare maten tot 4 maten. (max. 80 pag.) Grotere maten tot 340 pagina's zijn leverbaar vanaf 5 dozen per order.  Klik voor info 
Terug

Kan ik mijn eigen rugkleur(en) blijven bestellen?

De kleuren Aluminium, Wit, Rood, Zwart, Bordeaux, Donker Blauw en Donker Groen blijven gewoon leverbaar. Nieuwe kleuren zijn Quartz (vervanger van Graphite) en Azuur (vervanger van Blauw).
Op aanvraag kunnen wij wel in aan niet standaard kleur produceren. Hier geldt wel een minimale afname.
Terug

Blijven de prijzen en de verpakkingseenheden ongewijzigd?

De prijzen zijn aangepast eveneens de verpakkingseenheden (aantallen per doos). Op onze prijzen pagina kunt u dit allemaal terug vinden. klik hier voor de prijzenlijst. 
Terug

Kan ik mijn huidige machine nog gebruiken?

U kunt u huidige Unibind machine blijven gebruiken voor de nieuwe UniCovers. Indien gewenst kunt u de UniCovers krimpen na het inbinden. Dit is niet noodzakelijk voor de binding. U kunt een losse handmatige krimpunit bijbestellen als u dat wenst. Voor klanten met grotere volumes is een omruil naar een UniBinder 8.1 of 8.2 te overwegen. Deze machines hebben een ingebouwde automatische krimpunit. De UniBinder 120 is gelijk aan de 8.1 maar heeft een handmatige ingebouwde krimpunit maar kan maar tot 120 pagina's inbinden (Maat L)
Persoonlijk advies is altijd vrijblijvend mogelijk. Inruil van uw huidige machine is natuurlijk mogelijk. Klik voor info nieuwe machines. 
Terug

Tot wanneer kan ik de "oude" Covers blijven bestellen?

De oude Covers worden niet meer geproduceerd. Er zijn nog wel restvoorraden beperkt beschikbaar. (afhankelijk van de voorraden bij ons). Wij raden u aan om indien mogelijk over te stappen naar de nieuwe UniCovers. Wij helpen u graag bij deze overgang.  
Terug

Moet ik perse de nieuwe UniCovers krimpen?

Nee want de binding is net zo goed als voorheen. Krimpen kan om een nog beter eindresultaat te krijgen. U duwt de rug dicht tot de dikte van de ingebonden documenten. Indien de Cover al nagenoeg geheel is gevuld dan is de rug al sluitend. Er zijn 2 losse modellen handmatige Krimpers. De UniCrimper M (tot 80 pagina's) en de UniCrimper Package (80 t/m 340 pagina's). 
Terug

Kan ik mijn "oude" Covers gebruiken in de nieuwe machines?

U kunt zonder problemen uw "oude" opmaken in de nieuwe generatie Unibind machines. U hoeft deze uiteraard ook niet te krimpen.
Terug